Ontzorgexperts

Zorgeloos genieten van de luxe van uw eigen woning

Ontzorgexperts zijn gespecialiseerde installateurs. Zij hebben ons huis voorzien van extra luxe en comfort, zodat we hier nog lang kunnen blijven wonen.

Ontzorgexperts is een initiatief van Abel&co, een samenwerkingsverband van ruim 240 installatiebedrijven in Nederland. Een groot deel van deze bedrijven heeft zich gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor 55-plussers. Deze doelgroep wordt geconfronteerd met teruglopende zorgvoorzieningen en en weet dat het steeds moeilijker wordt om in een verzorgingstehuis terecht te komen. Bovendien zijn 55-plussers op een leeftijd dat extra luxe en comfort in de woning extra wordt gewaardeerd. Ook met het oog op fysieke beperkingen die zich in de loop der tijd kunnen gaan voordoen.

Ieder bij Abel&co aangesloten installatiebedrijf dat zich Ontzorgexpert wil noemen, doorloopt enkele verplichte trainingen en cursussen. Deze zijn gericht op een beter begrip van de zaken waar 55-plussers tegenaan lopen. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan productkennis. Het resultaat zijn technisch hooggekwalificeerde installateurs, die de juiste vragen stellen en altijd een passend antwoord en dito product paraat hebben.

U kunt uw Ontzorgexpert vinden door boven het kaartje uw plaatsnaam of postcode in te voeren. Afhankelijk van het type voorziening waarnaar u zoekt, kunt u filteren op de categorie├źn Electrotechniek, Sanitair, Verwarming & warm water, Airconditioning & ventilatie en Bouwkundig.

ontzorgexperts_wide_color